Uyum Programı

Önemli Duyuru: Uyum Programı Tarih Değişikliği

Öğretmenlerimizin hizmet içi eğitim programı sebebiyle 3 Eylül Salı günü için planlanan uyum programı iptal edilmiştir. Yeni uyum programı tarihi, 6 Eylül Cuma günü olarak güncellenmiştir. Ancak, 2 Eylül Pazartesi günü planlanan programda herhangi bir değişiklik olmadığını belirtmek isteriz. Normal eğitim programımız 9 Eylül Pazartesi günü başlayacaktır.

01.09.2024 182

Sevgili Velilerimiz ve Öğrencilerimiz,

Yeni eğitim-öğretim yılına başlarken, Cahit Zarifoğlu İlkokulu olarak büyük bir heyecan ve mutluluk içindeyiz! Çocuklarımızın gelişimini destekleyecek çeşitli etkinlikler ve projelerle dolu bir yıl bizi bekliyor. Hep birlikte başarı dolu, keyifli ve verimli bir dönem geçireceğimizden eminiz.

Önemli Duyuru: Uyum Programı Tarih Değişikliği

Çocuklarımızın başarılı bir eğitim yılı geçirmesi için siz değerli velilerimizin desteği her zaman olduğu gibi bizim için çok kıymetli.

Okulumuzla ilgili güncel duyurular ve etkinlikler hakkında bilgi almak için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Birlikte daha güzel yarınlara...

Cahit Zarifoğlu İlkokulu Müdürlüğü

01-09-202401-09-202401-09-2024